söndag 10 maj 2015

#ceerhippa #cillaninjomöhippa #loveyouasafriend

Vilken jäkla perfekt dag!!! Igår var det äntligen dags för Cillans möhippa. Dagen gick i temat traditioner och vi hade en helt fantastisk dag och vädergudarna var verkligen med oss.

Dagen började med att Cillan vart kidnappad av blomsterbudet på motorcykel. Efter att ha stegrat på bakhjulet och kört i 200 blås (på uppmaning av Cillan själv) på motorvägen kom blivande bruden fram helskinnad till viksjö. Så cool brud, jag hade varit svinrädd.

I viksjö hade det dukats upp för midsommarfirande. Kan inte minnas att jag någonsin har firat midsommar med strålande sol och inte ett moln. Första snapsen intogs kl 10 sen var vi äntligen igång. Trubaduren framförde Cillans favoriter varav två egenskivna låtar. Sen var det femkamp och dans runt midsommarstången. Stili fick sig även ett dopp i poolen. Känslan över att se sina vänner så vackra, soken skiner och alla är så lyckliga det är en rätt underbar känsla.

Nästa stopp var svarvargatan, det var dags för silversmide. Alla 22 tjejerna fick smida sin egen ring. Så lyckad aktivitet!

Därefter var det dags för blivande bruden att fylla år. Det firades med bubbel, fika och skönsång.

Nu hade det börjat att närma sig kvällen och nyår var på ingång. Hemma hos Stilis mamma har en hel del fester ägt rum, bland annat nyår, och även det här tolvslaget skulle vi få fira i villastan. En kock kom och lagade en trerätters middag till oss alla och tolvslaget firades givetvis med raketer och bubbel. "Gott nytt år"!!!

Kvällen fortsatte med dans och avslutades på shots på garbo.

Hatten av till festfixarna till den här magiska möhippan! Vilket grymt jobb ni har gjort! Jag hade svinkul och jag är så lycklig över att få vara vän med alla er. Det blir svårt att toppa den här möhippan! Tack Cillan för att du är en sån underbar människa. Och tack för att du har valt rätt man i livet, fina Erik ♥

1 kommentar:

Stili sa...

Älskar hur även bilderna földe dagen... från början vackra, färgsprakande och klara. På slutet - SUDDIGT!

Morsa på STAN = oförglömligt!