måndag 8 juni 2015

#ceerbröllop

I lördags var det äntligen dags för våra fina vänner Cecilia och Erik att säga ja till varandra och bli äkta makar. Dagen som skulle komma att bli den roligaste och mest kärleksfulla dagen någonsin. 

Vi började med att göra oss i ordning i "Issas stylingstudio" hemma hos Hanna och Niklas i bolinder strand. Vi åt lunch och drack ett glas bubbel. 

Fram på eftermiddagen tog vi bilen ut till Villa Aske där vi även skulle sova kvar. Vilken  ställe och vilken idyll. När vi kom regnade det lite men lagom till att ceremonin, som skulle hållas ute, så sprack det upp till sol. Brudparet anlände i en urcool gammal mini Cooper. Det var en väldigt vacker och känslosam ceremoni! Äntligen gifta :)

Middagen och resten av kvällen var fylld med en hel del tårar och massor med skratt och dans. Maria och Malin som var toastmadames var verkligen så duktiga och knöt ihop middagen på ett perfekt sätt. Efter bröllopsdansen som både innehöll både vals, euphoria och bugg så öppnade dansgolvet. Sen stod vi där ända fram till kl 03 då dansgolvet stängde. Så jäkla kul!!

Vi gav inte upp bara för det. Med en högtalare hade vi efterfest med dans i gymmet på anläggningen. När de flesta hade gått och lagt sig efter en helt magisk dag och kväll gick brudparet hem i soluppgången som gifta. Så filmiskt och väldigt romantiskt!

Vi vill tacka så otroligt mycket för att vi fick vara med er och dela er kärlek denna dag. TACK! Sen vill vi gratulera ytterligare en gång och önska er all lycka i framtiden. Älskar er! ♥

1 kommentar:

Stili sa...

Helt klart bästa dagen!!!!