onsdag 10 oktober 2012

BVC och första dagen på trollis.

Nikki och Maja var på 18 månaders kontroll idag. Längd: 80cm, vikt: 11360g. Bra motorik. Lite före i utvecklingen, kan fler ord än normalt. Stolta som tuppar är vi!

Sen var det dags för Trollis igen efter all sjukdom. Grät inte nått när Niklas lämnade!

Glad spexig tjej vid hämtning





Maja fick det sötaste lilla Hello Kitty fodralet av Nikkis kollega Jossan. Men hur gullig? Och lycklig Maja..."Kikki"!


Man skulle kunna tro att damen fyller år eller något. Hon fick en Pippimössa av farmor, Majas favvo!



3 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att 18 månaders gick bra. Jag är nyfiken på hur den där kontrollen går till, hur tar dom reda på hur många ord barnet kan? Fick Maja prata på beställning?

Anonym sa...

Hade ni räknat antalet ord hon kan innan ni gick på kontrollen? Det hade inte vi gjort så vi svarade lite tveksamt på om hon kunde det antal ord som de "bör" kunna vid 18 månader. Väl hemma så skrev vi ned alla ord hon hade tydligt uttal på och insåg då att hon kunde hela 38 ord!!! Helt klart fler än vad vi trodde. På något konstigt sätt blev vi besvikna att vi inte gjorde det innan så att BVC kunde få reda på det. Det är på något sätt helt sjukt för alla barn är unika och duktiga på sitt sätt oavsett hur mycket de kan vid en viss ålder. Så länge de får vara friska och utvecklas i sin takt borde vara det som räknas :)

Isabell sa...

Klart hon kan fler än många andra, hon är ju fett smart och sånt.. Brås på sina päron helt enkelt!! Så duktig lilla Majsan <3 Skönt att hon mår bättre och kan gå på trollis igen.. Hoppas vi ses snart, saknar er.. Puss <3