lördag 16 november 2013

Prins Philip

Igår vart vår lilla prins 3 hela månader. Den tredje månaden som tvåbarnsföräldrar, den har vart betydligt mycket lättare än dom två första. Philip har blivit mer och mer "självständig" och den här månaden har vi bara behövt använda bärselet några enstaka tillfällen. Heja!

Som 3 månader så är Philip är glad bebis som lyser upp så fort han får ögonkontakt med någon. Han jollrar och har skrattat högt 2 gånger. Han äter fortfarande 2-4 timmars mellanrum dygnet runt (några få nätter har det gått 5-6 timmar utan mat). Han somnar bäst i vagnen när man vaggar den fram och tillbaka (i sidled går icke). Somnar någon gång runt kl 20 för natten och sover större delen av natten i mammas armhåla.

Han har upptäckt sina händer och snuttar på dom ibland, men inte fötterna än. Han har inte förstått hur man greppar utan försöker med både händer och fötter. Bvc tanten tyckte att han var en riktigt snackis och inte så "rörlig" så han kanske blir som sin storasyster, lugn och pratsam. Hur som helst så är han den charmigaste lilla killen och vi älskar honom så! ♥

Inga kommentarer: