onsdag 30 mars 2011

Ultraljud nr.4

Idag fick min älskade mamma följa med på sista ultraljudet. Det såg helt perfekt ut :) den lilla väger runt 2800g och följer kurvan exemplariskt! Moderkakan fungerar utmärkt,det finns bra med fostervatten och bebisen ligger bra med huvudet nedåt. Så duktig vår bebis!

Nu är det bara 1,5 vecka kvar tills bebisen är färdigbakad 37+0, overkligt!

5 kommentarer:

Sussi sa...

LillA?! ;) Skämt åsido. Har följt din blogg ett tag nu utan att lämna något avtryck. Vill bara säga att det är mysigt att följa er resa mot lillasyskonet. Stor kram från en mammaledig trebarnsmamma från västkusten. :)

eliottmedfamilj.blogspot.se sa...

Hej Frida!
Kommer du föda vanligt eller blir du igångsatt eller kejsarsnitt?
Håller tummarna för er alla :)
/Hanna

Frippi sa...

Sussi: Hihi kanske inte så liten men ändå pytte ;) tack snälla, va roligt att du tog dig tid att skriva :) kramar

Hanna: Vi vet inte riktigt hur det slutar, det beror lite på hur min kropp fungerar. Eftersom jag är snittad sen tidigare så måste jag vara mogen för en igångsättning. Kejsarsnitt blir det förhoppningsvis inte men jag löper lite större risk än andra för att det slutar så. Så vi får se, håll tummarna för att det kommer igång av sig själv :) kram

eliottmedfamilj.blogspot.se sa...

Om du föder normalt så måste jag få rekomendera en bok. "Att föda" av Gudrun Abascal. Tack vare den boken kände jag mig verkligen beredd på all smärta. Under förlossningen så var jag så inne i mig själv och fokuserad på att ta mig igenom varje värk, att jag glömde bort allt vad smärtlindring heter. Inte ens lustgas, och det är mycket tack vare den boken. Funkade för mig iallafall!
Kram och lycka till.

Hanna och lilla Eliott

Frida sa...

Va gulligt av dig :) Tack snälla för tipset!
Kramar