måndag 30 maj 2011

Kaninlampa

Igår fick Maja en mysig kaninlampa, perfekt när man ammar på natten.



Hon har fortfarande ont i magen trots miniform. Kan det ta ett tag innan dom börjar hjälpa? Började med dom igårkväll. Andra tips mot magont mottages gärna :)

14 kommentarer:

Emma sa...

Semper magdroppar är bäst! Minifom hjälpte inte på min lilla heller =/

jessica sa...

på min lilla började dom hjälpa efter ca 2 dagar och då gav jag innan varje ammning! viktigt att man inte slarvar! hoppas det går över snart.. kram

Anonym sa...

Min kompis gav mini form men typ 30 droppar innan varje måltid. Det är inget farligt så det är bara ge. Annars akupunktur om det är början på kolik. / angelica

Anonym sa...

sempers magdroppar tycker jag har funkat toppen:)

Anonym sa...

Hej, jag har kört på något heeelt annat men det funkar dessutom. Har fått bekräftat från BVC att det inte är farligt. Gör såhär: koka vatten och häll i en kopp, ta sedan några blad färsk mynta och färsk oregano. Häll i koppen och låt det svalna. Det lugnar ned magen. Det bästa tips jag fått. Du har en super blogg . Ta hand om er :)

Anonym sa...

Undvik lök, vitlök, paprika mjölkprodukter. Du vet allt gott :)
Hoppas hon mår bättre snart!

Isabelle sa...

Undvik mjölkprodukter i cirka 2 veckor. Adora hade kolik i 5 veckor.. Om ni har en bärsele, testa att promenera ute med den.. Vi gjorde det varje kväll i cirka en timme..det enda som fick henne lugn. anis-te lugnar också.. Och hålla magen varm hela tiden. Hoppas det blir bättre inom kort!

Anonym sa...

jag föreslår sempers magdroppar, fungerade jättebra med min sons onda och gasiga mage. Att även massera magen och upp med benen och hjälpa till att prutta hjälpte ;)...att rapa efter matning är också bra!! hoppas det löser sig snabbt!

Anna sa...

Minifom och sempers magdroppar kör vi, funkar ganska bra men magmassage är det som visat sig vara bäst. Naturligt och bra. :-)

Anonym sa...

Kammomillte hjälper bra! Häll i dig det, om du ammar? Snabb effekt i modersmjölken.. Grattis till flickan!

zandra_dee@hotmail.com sa...

Hej Frida!
Jag tycker inte att du ska sluta med mjölkprodukter för dom behöver du för att orka själv.
Däremot sånt som man själv kan få lite ont å bli gasig av i magen kan man ju undvika så som LÖK, BLOMKÅL osv.
Sen finns det engelska droppar som ska vara outstanding!
Dom finns endast att köpa i söderhallarna, english shop.
Dropparna heter GRIP WATER.
Dom säger: "Minifom, släng dig i väggen!"
Lycka till Frida!!!

Anonym sa...

Vill oxå lägga till att dropparna "GRIP WATER" är helt ofarliga. Och är naturläkemedel. Mer information får du där när du köper dom. För användning osv.

KRAM på dig!
Sandra

Sandra sa...

Hej! När vår tjej fick ont i magen använde vi de urgamla knepet att ha i 1/3 av en tesked med messmör, funkade ypperligt! :) lycka till! Mvh Sandra med lilla Ellie

Anonym sa...

Minifom är bra i all ära men för vår lilla dotter hjälpte det inte så mkt. Bäst resultat fick vi när vi kombinerade minifom, magmassage (finns att läsa om på nätet, regelbundna rapningar samt Windy vid behov. Windy fyller samma funktion som tex en temp men skillnaden är att gaserna i magen kommer ut lättare. Värt att prova vid lägen då magen gör himla ont...Lycka till!