tisdag 25 februari 2014

Blocks och långpanna

Löning idag, så vi promenerade glatt till blocks för att köpa lite nytt till Philip. Maja och jag ska ha tjejdag på lördag så då får även hon handla lite nytt. Vi träffade även dom andra mammalediga i lekrummet, kul! Mamma och Cecilia kom för att äta lite lunch med oss innan jag och Philip gick hem igen och hämtade hem storasyster.

Nikki har jobbat över så jag har haft barnen själv ikväll. Philip är den vilda! Han kan inte ta sig framåt än så han blir så otroligt frustrerad när han inte når leksakerna. Så han vill helst att man ska hjälpa till, stå, gå, sitta, ligga, snurra, slänga sig hit och dit. Han är aldrig still, herregud! Sen blir han superledsen när man vänder ryggen till eller lämnar rummet. Med andra ord, den "jobbigaste" perioden - man får inte mycket gjort utan att höra hans gnäll.

Maja var desto enklare idag, tur! Igår var hon som en liten tonåring. Idag sa hon att hon ville krama Ebba och Philip samtidigt. När jag sköljde ur shampoot när hon duschade tittade hon upp i taket och sa att det var Ebba som satt på månen och lekte med barnen på Trollis.

Man känner att man lever med dom små i sitt liv - på gott och på ont! Fantastiskt ♥

1 kommentar:

Anonym sa...

Maja är så lik sin pappa! Men Philip är lik mamma som liten? Eller hur tycker ni själva?
Kan ni se?