måndag 3 februari 2014

När hjärtat blöder.

Maja var superledsen, nästan hysterisk när jag lämnade henne imorse. Jag lämnade över henne till en fröken och gick. Sen grät jag hela vägen hem och kände mig som en hemsk mamma.

Jag kände att jag var tvungen för att bryta det här dåliga mönstret med lämningar. Sen vet jag hur roligt hon tycker att det är på Trollis. När jag ringde 45 min senare då var hon glad. Usch vilken morgon!

5 kommentarer:

Eva-Maria sa...

Usch vad jobbigt Frida:( Men starkt av dig att fullfölja lämningen. Heja er!

Kram

Steffanie sa...

Vet precis hur det känns. Micke har alltid lämnat Ellie men efter årsskiftet har nu jag lämnat och det har varit tre j...ligt tuffa veckor. Mycket tårar men nu börjar det äntligen att vända. Ellie gillar också förskolan precis som Maja så fortsätt kämpa det kommer garanterat bli bättre.
Kram Steffie ��

Fiffi sa...

Lilla majsan då:'( starkt jobbat farida <3

Anonym sa...

Försök att inte ha dåligt samvete, lättare sagt än gjort! Men jag tror barn lätt känner av vad vi föräldrar känner. Som du själv säger så har hon det hur bra som helst när hon är där. Säkert roligare än hemma då hon har en massa kompisar och leka med. Ett tips är att inte fokusera på lämningen utan på alla de roliga aktiviteterna förskolan erbjuder. Titta vad mycket snö, titta där är en spade, vad gör den kompisen kanske ni kan hoppa tillsammans. Fokus på det roliga!!! Ha inte dåligt samvete att du är hemma med lillebror Maja fick samma tid hemma med dig, fast själv. Tack för en toppen blogg!

Lovisa sa...

Åh, jag vet precis hur det är. Oavsett vad man försöker tänka för positiva tankar så gör det ont i mammahjärtat att lämna ett gråtande barn på förskolan. Såklart! Men vet man också att dem trivs på förskolan så är det ju bara att kämpa på, dessa jobbiga perioder går ju över. Lycka till och tack för en fin blogg!
/ snart mamma till 3 under 3!