fredag 21 februari 2014

Magsjuka

Maja är magsjuk :( peppar peppar så har hon inte kräkts än utan "bara" dålig i magen. Hon får inte i sig någon mat förutom lite välling. Stackars liten! Philip är också lite hängig och sover mer än vanligt.

Vi missar två kalas, Elliots 1 års kalas och Alva och Sagas 3 års kalas imorgon. Så himla tråkigt!

Sen blir jag lite smått irriterad över föräldrar som inte har sjuka barn hemma. Oavsett om det är på förskolan, öppna förskolan,  lekland, kalas eller playdates. Vi är och har alltid varit väldigt noga med att är barnen sjuka så stannar man hemma, hellre vara på den säkra sidan så det inte smittar. Alla barn är inte konstant snoriga i flera månader utan då är dom sjuka! Kräks man så är man med största sannolikhet magsjuk. En dålig mage smittar också! Respektera 48 tinnars regeln från sista spyan eller dåliga blöjan!! Sen kan jag inte förstå hur man kan vilja lämna ens sjuka barn när det behöver sina föräldrar som mest? Det tråkigaste och jobbigaste som finns är utan tvekan sjuka barn. Blir så trött!

2 kommentarer:

Sofie sa...

Så tråkigt att ni inte kommer i morgon :( men är tacksam att ni visar respekt och stannar hemma när Maja är sjuk. Magsjuka smittar ju så lätt! Krya på Majsan å hoppas ni andra klarar er. ❤️

Eva-Maria sa...

Instämmer! Och att ta hand om sjukt barn är såå jobbig. Kan bara föreställa mig hur det är med två små. Hoppas resten av familjen klarar sig.

Kram och krya på er