lördag 14 februari 2015

Nej hörrni!

Det är ju så deppigt att läsa de senaste inläggen. Men det kan inte hjälpas. Det är förjävligt just nu, för oss alla fyra! Philip har kräks av penicillinet och har fått ett nytt som går ok att ta. Men han har fortfarande hög feber och i natt hade han 40,4 i temp, måste åka till akuten om det inte vänder till imorgon. Maja har fått ögoninflammation! Så i natt har jag sprungit emellan sängarna flera gånger. Philip slutar bara gråta när han får halvligga på mig hud mot hud, som en nyfödd.

Både jag och Niklas börjar känna oss hängiga. Det är ett under att vi inte har blivit sjuka tidigare med alla aggressiva baciller från barnen....

Jag hoppas verkligen att ni får en roligare helg än vad vi kommer ha :)

6 kommentarer:

Mathilda, Melker & Vince sa...

Stackarna, krya på er ❤️ kram Mathilda, Melker och Vince

nathy sa...

:( men usch vilken otur ni haft!
Krya på er

Fiffi sa...

Usch, Stackars er!!! :( Massa kramar till er i sjukstugan!! Hoppas det vänder snart!<3

Voonkan sa...

Krya på er! Styrkekramat genom denna hemska vabbruari.

Anonym sa...

Om febern inte försvinner och han varken äter eller är sugen på att dricka, be då att de kollar upp att han inte fått lunginflammation. Vår dotter fick det när hon var två år. Hon sa att hon hade ont i magen när hon drog upp knäna. Efter två dagar med hög feber och hon mest låg apatisk i soffan så åkte vi till närakuten. Där konstaterade de dubbelsidig öroninflammation men läkaren tyckte det var konstigt med den skyhöga sänkande. Han misstänkte blindtarmsinflammation så vi fick remiss till AL akuten. Där var väntetiden på ultraljud 7(!) timmar så de gjorde en lungröntgen under tiden (barn kan säga att de har ont i magen när det gäller hela bålen). Det visade sig vara lunginflammation som även spridit sig till öronen. Efter två dagar ned intravenöst antibiotika fick vi åka hem :) Så kolla upp det om febern inte släpper.

Mathilda sa...

Klem ��