onsdag 20 juni 2012

Det går fort i hockey.

Det blir flytt till Annedal ändå! Det känns bra i magen och vi längtar ihjäl oss till slutet av oktober då det blir inflytt :) Niklas ska vara pappaledig från aug tills vi får förskoleplats förhoppningsvis i början av november. Så himla roligt! Nu håller vi bara tummar och tår att Maja får plats på en bra förskola helst i Annedal, kan bli svårt dock!

Glada blivande Annedalsbor! :)



Huset



Första sushin i Annedal öppnar snart!




4 kommentarer:

Eva-Maria sa...

Åh va kul för er Frida!! Min tjejkompis bor i Annedal och det kommer bli SUPERFINT! Dom stormtrivs redan. Älskar bryggan och promenadstråket utmed vattnet. Hoppas Maja får en förskoleplats också. Kram EM

Anonym sa...

Vad spännande! Var det något speciellt som fick er att ändra er? Har ni kontaktat barnomsorgen i den kommunen? Vissa tillåter inte att man sätter barnet i kö innan man är folkbokförd där. Men vissa har jag hört tillåter att man ställer sig tidigare bara man kan uppvisa intyg (typ köpebrev eller hyreskontrakt) om att man ska flytta dit. Grattis och lycka till! :)

Stili sa...

Men va roligt! Men How come liksom? ColdFlat kommer inte bli sig likt utan er... :(

Familjen Semla sa...

Eva-Maria: Va roligt att dom trivs så bra! Jag hoppas och tror att vi kommer älska det också :) ja det kommer bli jättefint när allt är färdigt. tack! KRAM

Anonym: Vi kände att vi trodde på området så starkt så vi får klara oss på 83 kvm, det kommer gå toppen :) Ja vi har kontaktat och står i kö, så vi hoppas att vi får svar så fort som möjligt :) tack!

Stili: Sötis, du får hålla ställningarna när vi flyttar ;) PUSS