tisdag 19 juni 2012

Stäkethäng med Fiffi

Vi har njutit av solen och hängt i Stäket hela dagen med Fiffi.







Härliga mammalediga dag!

5 kommentarer:

Frida sa...

Men hallåååå vad har ni för sommar-väder hela tiden? Vi har haft regn, blåst och kallt i 3 veckor :( orättvist! Härlig semester ni verkar haft :) NY är toppen, var au pair där ett år och jag längtar tillbaks varje dag! Kram Frida

Familjen Semla sa...

Men hallåååå vad jag missar! Stort grattis till bebis i magen :) så roligt. Mina föräldrars altan ligger alltid i lä, så det blir alltid så himla varmt där. Lyxigt jag vet! Hoppas vädret vänder för er med :)

Ja NY var verkligen hur underbart som helst, vill åka fler gånger!! Spara spara. Nej men va roligt, hur länge och vart bodde du då? :)

Anonym sa...

Vilken härlig barnpool, vart har du köpt den? Med vänlig hälsning, Elin

Familjen Semla sa...

Den är toppen! Maja fick den i 1års present :) kan kolla vart hon köpte den!

Frida sa...

Aaa tack :))) Men ja, verkligen lyxigt! Gud va skönt! Jag ska också bygga en altan som alltid ligger i lä, när jag vunnit på lotto ;)

Förstår det! Man vill alltid tillbaka dit :) Jag var där 06-07 och ja bodde i Connecticut, så jag bodde inte mitt i city. Men har för mig att det tog ungefär en halvtimme med tåget in till Manhattan. Var perfekt (tycker jag) att bo så, man hade ju allt i CT inkl Havet och stranden! Men ändå nära till stan. Och jag som kommer ifrån en liten by hade nog inte orkat med Manhattan dygnet runt :P KUL förresten att Maja börjat gå! :)