tisdag 15 april 2014

8 månader

Hej och hå, ytterligare en månad har gått. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att Philip börjar bli stor, han är fortfarande mammas lilla bebis. Det dåliga samvetet över att han mest får hänga med på det som passar storasyster kommer oftare och oftare. När det är gnälligt så är det oftast för att han har fått underhålla sig själv för länge. Idag var första gången barnen var oense, först om Majas tandborste som Philip hade och sen om det skulle visas babblarna eller små grodorna på Youtube. Haha alltså Philip vet exakt vad han vill, så numer har vi två små starka viljor här hemma.

Annars då:
* nätterna (!), ja dom är till och från. Han äter en välling mellan 04-05. Vissa nätter stökar han i en, två timmar innan han somnar om.
*jag har slutat amma helt
*maten fungerar bra (lite svårt med bitar fortfarande, men vi tränar)
*han har fortfarande inte knäckt krypkoden än utan tar sig runt genom att sitta, ligga, sitta, ligga. Han kan inte ta sig till ett bestämt mål. Skulle inte förvåna mig om han ställde sig upp och gick direkt istället.
*äääälskar glass! (Jo han fick nästan en hel hos mormor och morfar, så nu kan vi inte äta glass här hemma.)
*han snackar inte alltför mycket tycker jag men ibland så får han till ma-ma-ma och pa-pa-pa.
*Han gillar fart och fläkt. Att bara vara hemma är inte så kul.

Nu hoppas vi att han kan börja krypa så vi slipper lite av gnäll och frustration här hemma :) puss till vår älskade Philsson ♥

1 kommentar:

K sa...

Bästa killen! Saknar er <3
Så stor och fin!