tisdag 8 april 2014

Lekrummet på Ikea

Maja är har varit feberfri sen igår förmiddags så idag tog vi oss ut för ett ikea besök. Maja ville absolut bli lämnad i lekrummet. Jora tänkte jag, hon som tar god tid på sig att bjuda in främmande människor i sin zon. Som aldrig någonsin skulle få för sig att springa fram till någon okänd eller försvinna iväg på äventyr. Men hon traskade in där och var så mallig så. Efter 20 min ringde dom och sa att hon ville bli hämtad. Så stor och modig tjej.

5 kommentarer:

Therese sa...

Du som är noga med 48 timmars regeln, men hon kanske hade varit kräkfri i mer än 48 timmar. Det kanske var lite tidigt att dra iväg till IKEA och smitta andra. Kan man inte gå till dagis så kanske man inte ska gå till IKEAS lekrum heller.

Familjen Semla sa...

Ja det hade gått 48 timmar. Ja hon hade varit feberfri ett dygn. Så enligt reglerna så hade hon "fått" gå till förskolan. Men eftersom jag är mammaledig så fick hon ytterligare en dag i lite lugnare tempo. Så du kan bara vara lugn!

Lisa sa...

Men om hon kräktes i Söndags när ni kom hem? Så va det väl alldeles för tidigt att åka iväg. Sånt här som gör att smittorna bara går runt runt! Ego!!

Familjen Semla sa...

Jag vet inte vad du har för betyg i matematik eller om du har någon som helst aning om när hon kräktes eller vilken tid vi var på ikea?? Men vi kom hem kl 12.30 och var på ikea kl 12, ursäkta mig 47, 5 timme, otroligt ego!

Linis sa...

Asså ORKA! Blir så lack på alla nättroll haha har dom inget bättre för sig? :) puss på dig! <3