torsdag 4 november 2010

Vilka är ni?

Eftersom jag inte har någon aning om vilka alla som läser våran blogg är så vore det kul att veta lite mer. Är det några som är gravida? I vilken vecka? Första, andra, tredje barnet? Någon som försöker bli med bebis kanske? Tell me!



28 kommentarer:

Lena sa...

väntar vårt andra barn nu i januari. har följt er blogg efter att min syster uppmärksammat den..både min sambo och syster är lite bekant med din niklas. att följa gravidbloggar är alltid lika kul :)

jessica sa...

Vem jag är vet du ju:P Jag har varit gravid 3 ggr, har två söner=) Följer er blogg även fast jag inte längre är preggo. Men är överlycklig för er skull att ni är det igen. Njut å slappa riktigt ordentligt nu där borta.. kram jessica

Elin sa...

Jag följer er blogg slavisk, inte för att jag är gravid eller så. Utan för att ni känns så perfekta och starka tillsammans, det ger inspiration :) /Elin Sjögren

Nina sa...

Min vän har precis fått sitt första barn, hon tipsade om eran blogg då hon följt den länge. Och nu följer jag den ockå för jag tycker ni verkar så fina tillsammans :)

Tilly sa...

Jag läser er blogg dagligen. Man bli glad i hjärtat när man går in här och allt känns så himla äkta. Håller med Elin, det ger inspiration :)

Och någon dag hoppas jag att jag och Robin kommer att få en knatte tillsammans :D

Kram Tilly

Anonym sa...

v.14 första :-) kram

Anonym sa...

Angelica sambo med Mathias Andersson följt bloggen sedan Ebba. Vi väntar andra barnet är i v15. Har Neo sedan tidigare. Är super glad för eran skull att en till knodd kommer.:)

Mathilda sa...

Hejsan! Jag älskar eran blogg har följt den sen Ebba. Jag är själv i vecka 16 nu och det är helt underbart att då följa er i eran graviditet nu när jag med ska ha bebis. önskar er all lycka! Ni är starka! Kramkram mathilda

Frippi sa...

Åh va roligt att ni gillar bloggen och att ni vill följa med på vår resa :) grattis till era bebisar och lycka till!

Angelica va rolig grattist, hälsa Mattias så mycket! Haha jag har världens gulligaste bild på när jag och Mattias är 2-3 år och pussas på landet! :)

Kram på er! <3

Sanna sa...

Jag längtar tills jag och min sambo kommer känna oss redo för att bli tre. Hur jag hittade hit kommer jag inte ihåg, men fastnade för att ni skriver så fint så jag blir tårögd. Jag vill innerligt önska er lycka till med allt :)

Stephanie sa...

Jag hittade er blogg via Finnis blogg, och blev fast. Jag är gravid i V.41+ och vankar runt och väntar på den lilla. Jag var runt v.20 när jag läste om det fruktansvärda som drabbade er och det fick mig att inte ta allt för givet och njuta mer av graviditeten, vad som helst kan hända vem som helst. Gammal som ung. Stort grattis till graviditeten, du är så vacker Frida!

Kram Stephanie

Madelene mamma till elliot sa...

Jag läser . Har en son på 8 månader (första barnet) började följa eran blogg precis när lilla e lämnade din mage <3. Tror det var finni som skrev om er då. all lycka till er. Säger som alla andra. Ni är starka och super fina tillsammans !!!

Anonym sa...

Söta FARIIIIIIIIIIDA :) vi kan hålla varandra sällskap sen med LOTHYYYY, vi är beräknade 3mars ;) hälsa hanna så gott

Puss o Kram Jessica(Y)

Sofia sa...

En kompis till mig hade för ganska länge sen varit inne på er blogg från min dator och efter det har jag smygläst titt som tätt=). Det är kanske konstigt hur man kan känna så mycket med främmande människor (eller Niklas vet jag visserligen vem det är då jag är från lilla Ekerö), satt med tårfyllda ögon när jag läste vad som hänt eran lilla ängel Ebba... Och blev så lycklig när jag läste att ni väntar barn igen.
All lycka till er!!

Anonym sa...

Fick nys om eran blogg, gick in och läste och nu är jag fast! ;) Som alla andra skriver, man blir så jäkla varm i hjärtat av denna blogg! Tycker att ni verkar så otroligt fina och starka tillsammans! Är inte själv gravid, men jag har ett stadigt förhållande, och börjar bli lite sugen ;)Hur som hellst, all kärlek och lycka till er!

Nina sa...

hej :) Väntar första barnet som är planerat att komma tillvärlden i slutet av januari. är i V28 nu:) Har följt eran blogg ett tag, den känns mysig på nåt vis.:) Är lycklig för eran skull att ni ska få en till nu. de är ni verkligen värda! :) lycka till..

Anonym sa...

Skööönt att jag är enda maskulina personen i detta forum....:) // LööF

Emelie sa...

Hej söt! Jag läser alltid din blogg o har både fällt tårar och skrattat! Ni verkar vara så mysiga tillsammans du o din man :) Jätte grattis till lillknodden och lycka till med allt! Stor kram Emelie Ahlbom

Anonym sa...

Hej, jag drabbades av total moderkaksavlossning (vecka 24) för två veckor sedan och förlorade mitt barn. Hittade din blogg när jag letade runt på nätet och den ger mig hopp och lite lugn i all sorg och oro. Tack!

Sofie sa...

Hej :)

Jag är Niklas fd dagis/skolkompis, Sofie sjögren känner han mig nog som ;) Fast nu är jag gift så Sofie Lillieqvist nu.

Vi väntar vår första bebis runt 22 april, så jag ligger nog lika med dig :)

Grattis till det nya livet!

Kram

Linn sa...

Jag är vän till issa & jag glädjer mig otroligt mycket åt att ni ska få en liten knodd till. Jag önskar er all lycka & välgång.

Linn

Lin sa...

Jag läser alltid er blogg! Det erkände jag denna vecka då Niklas ringde till mitt jobb och försökte sälja in en kaffemaskin!
Ni är gjorda för varandra, gör en Lelle o Marie nu! :)
Ni är starka och jäte fina tillsammans!

Många kramar till er båda!
Lin

anna sa...

Jag är Mattimons syster yster den äldre. GIllar att läsa er blogg och är jätteglad för er skull just nu! Själv i vecka 23 med nr 2.
Har dessutom tidigare varit i Bang saen i två månader, kul att ni är just där!

Sara sa...

Jag läser också bloggen och är jätteglad för eran skull!! /Sara Reiman

Sandra sa...

Får väl ge mig till känna jag också. Även jag gammal dagis/skolkamrat till Niklas. Sandra Karlsson. Hittade hit av en slump och tyckte det var lite kul att se vad som händer i folks liv. Blev sedan kvar. :) Har själv en son på snart 1 år, William. Stort lycka till med graviditeten och bebis!! :D

cecilia sa...

Jag gick i gymnasiet med några av dina vänner. Jakan fotboll. Har följt er blogg i över ett år, då jag var i samma fas i graviditet som när ni hade Ebba i magen.
Nu är det som svårt att sluta läsa :) Önskar er allt gott!

karolina sa...

Hej!
Jag hittade er fina blogg när jag satt och klickade runt och såg en länkning. Jag fastnade direkt och jag tycker ni är så fantastiskt fina du och din pojkvän.
Kramar

Anette sa...

Åsså e de jag!!!!! :)
Många pussar o kramar till er tre.