onsdag 29 december 2010

Årskrönika

Vi gick in i 2010 med förväntningarna att det skulle bli det bästa året i våra liv! Vi hade en mängd saker att se fram emot.

*Vi skulle bli föräldrar till ett mirakel - det största man kan bli!
*Vi skulle åka till Thailand för att fira mammas 50års dag.
*Vi skulle flytta till en större lägenhet och bilda oss ett riktigt hem tillsammans.
*Vi skulle köpa en ny och fin bil.
*Vinter OS
*VM
*Jag skulle ta examen.
*Vi skulle ha lång semester tillsammans med vår nya familj.

2010 blev inte alls som vi hade tänkt oss! Det kommer alltid vara det året då våra liv förändrades för alltid. Den enorma lyckan vi skulle få uppleva blev till den mörkaste sorg en människa kan känna. Vi förlorade det bästa i livet, vårt barn. Vår vackra Ebba.

Även om vi kommer minnas 2010 som det svåraste året i våra liv så hade 2010 även väldigt mycket kärlek att komma med. Vi vart stolta änglaföräldrar till den vackraste av änglar, Ebba. Vår Ebba ska bli storasyster till en liten bebis - lycka!!! Vi har fått uppleva en enorm kärlek från familj, vänner och vänner som man inte visste att man hade, NI!!! <3

Nu går vi in i 2011 starkare än någonsin tillsammans. Vi går in i 2011 med förhoppningarna att detta är vårt år, familjen semlas år! Med vår kärleksängel vakandes över oss kan ingenting stoppa oss.

Gott Nytt år älskade ni!

12 kommentarer:

Zandra sa...

Vilken fin årskrönika! Ni har sammanfattat detta år med fina ord och massa kärlek, trots allt det jobbiga som de här året har inneburit.
Starkare än nånsin och med eran Kärleksängel kan 2011 bara bli bättre..
Gott Nytt År på er!
Kram Zandra

Anonym sa...

Jag ryser i hela kroppen när jag läser detta..
NI är helt enorma och ingen förtjänar att känna lycka mer än ni!
Jag önskar er allt gott!

michaela (gravid v38) sa...

Så otroligt fint skrivit..med så mycket hopp! Önskar er det bästa 2011 man kan tänka sig!

Anette sa...

Dröm om morgondagen ( bebis), minns gårdagen (ebba), lev idag (du o Niklas). Många många många kramar till dig, Niklas o bebisen.

Fiffi sa...

All kärlek och lycka till er!!<3

Anonym sa...

NI är helt magiska! Jag tycker att eran blogg är helt enorm. 300 läsare på en dag?! Ni är nog dom bästa änglaföräldrarna ett änglabarn kan ha och Ebbas lilla syskon kommer att få så mycket kärlek. Eran blogg borde bli känd!

Jag önskar er all lycka och kärlek 2011 och alla år framåt.

Moster Ida sa...

Ingenting kan stoppa er, med den kärlek och styrka ni finner i varann! Ni är fantastiska och tillsammans med lilla ängeln Ebba kommer ni och bebis bli världens mysigaste familj 2011!

Issa sa...

Ni är bäst! <3

Linis sa...

Vacker årskrönika finaste ni :) Ni förtjänar det bästa!
GOTT NYTT ÅR <3

Anonym sa...

fint ni skriver.. som alltid. ebba är nog riktigt stolt över att ha er som föräldrar. ni berör verkligen i er blogg och det tycker jag är väldigt unikt för det är de knappt någon annan jag läser som gör. <3 grymma.. nästa år är erat år!

Anonym sa...

2011 är Ert år.

wera sa...

Önskar er det bästa av allt 2011. Stor kram