onsdag 15 juni 2011

Hemgång

Snuttan har fått behålla nästan all mat nu på förmiddagen!! Hon har gått upp 100g på en dag, 4530g :) hon kissar och bajsar så nu är mamma och pappa lugna! Nu får vi åka hem, så skönt!

Hejdå tanterna på Q63.


Nu hoppas vi att lilla Alvas hosta blir bättre och att hon får bra hjälp på Astrid Lindgrens hon också!

5 kommentarer:

Sofie sa...

Tack <3 Det har gått bra!

Anonym sa...

Hur mycket spyr Maja egentligen? Min tjej spyr också en del men trodde det var normalt att bebisar gör det? Nu blir jag orolig att något är fel!

Frippi sa...

Maja spyr ganska mycket och ut en bit från kroppen (hamnar ofta på golvet). Hon spyr ofta flera gånger. De är vanligt att bebisar spyr upp det överflödiga direkt efter dom har ätit. Maja kan spy timmar efter hon har ätit. när hon ligger på rygg kan man se på magen hur det åker upp och ner (det ser ut som när vi får sura uppstötningar), det kallas reflux och det behöver inte komma upp som en spya. Hon spänner magen som en båge och ryggar tillbaka huvudet, hon kämpar, gnyr och ser ut att ha ont. Har man dessa refluxer fler än 5 gånger om dagen så irriterars matstrupen av syran som kommer från magsäcken.


Det är inte roligt att gå runt och vara orolig, kontakta BVC och förklara HUR hon kräks och hur mycket. Så är det nog ingen fara med din tjej :) lycka till!

Jennifer sa...

Åh så fin hon är. Hoppas allt blir bättre nu för lilla stumpan.

Anonym sa...

Skönt att lilla skorpan mår bättre!