söndag 13 oktober 2013

Närhet

Vi var ute på förmiddagen och lekte i parken med Alva och Elsa. Mycket roligt!

Sedan tog vi en promenad för att få i oss lite lunch. Det är så otroligt frustrerande att Philip inte gillar att åka vagn. Det går i några minuter sen vill han komma upp. Jag blir så låst och kan aldrig gå på några längre promenader utan att bära honom i bärselet. Tips tack!

Sedan somnade båda barnen på oss i solen. Dom gillar att vara nära!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Prova "babynest" i vagn för att göra mer ombonat och trångt för bebis. Prova också med ett par kuddar elr något så han får vara mer sittande.

Anonym sa...

Båda våra var/ är också så där föredrar att vara nära. Pröva att hänga upp färgglada leksaker. Många! Ju fulare desto bättre ;). Men det är som sagt väldigt knepigt, blir lite låst!

Familjen Semla sa...

Tack för tipsen! Tyvärr så får vi inte plats med ett babynest i vagnen, liggdelen är så smal. Det funkar en kort stund att kika på figurer om han är pigg, antar att det blir bättre ju äldre han blir :) kram

Anonym sa...

Nu har jag inte stenkoll på hur gammal han är, men min minsta totalvägrade vagn (liggdel) så när hon var 7 veckor bytte vi till sittdel, hux flux kunde vi gå hur långt som helst med vagnen. Hon låg då som i babysittern ungefär.

Mathilda sa...

Jag köpte täcke och kudde (för vagn och vagga) och bäddade i vagnen (har också donkey'n) och det tyckte min son som då var ca 1-2 månader var toppen efter att ha hatat vagnen och gallskrikit varje gång jag lagt ner honom. Så prova bädda med täcke och kudde. Jag lade även en liten snuttis (gosedjur) bredvid honom. Det funkade för oss och det tyckte min lilla var supermysigt :)

Jessica sa...

Testa musik. Zeke var as jobbig som bebis, tog inte napp tog inte flaska, skulle vara på mig hela tiden med bröstet i munnen, vägrade ligga i vagnen skrek hysteriskt, tills jag började spela musik för honom. Folk såg på mig som om jag vore dum i huvudet men ungen var tyst, det var två låtar som gick hem, scooter och en låt som jag själv sjunger som jag fick sjunga in på mkn möhippa. Kanske värt att testa. Träffade niklas på 30års festen, väldigt trevlig kille :) Kram Jessica