lördag 20 augusti 2011

Lördagsbus

Imorse trotsade vi regnet och tog en uppfriskande promis innan frukost. Maja älskar att ligga i vagnen när regnet smattrar mot regnskyddet, vem skulle inte de?!


Sen har vi vart en sväng till babyproffsen för att rusta för hösten. Snöhjul till buggan, dryckeshållare till buggan (till mina framtida höst PWs med Loppan), sittställning till badbaljan och matskedar till Snorpans framtida matpremiär. Nu är det bara åkpåse och overall kvar innan vi är redo för kallare tider! Någon som har tips på varm och go overall?

Nu har vi kollat på gäster med gester och ätit middag framför tvn, lyx!

Smalt med chips till, visst nathsy? ;)



Trevlig lördagkväll!

6 kommentarer:

nathy sa...

Ha ha fett Med smalt :p
Glöm inte att jag ska gå förortslatte promenader med er :) ha ha . Kanske kan ta med chips på dom promenaderna
??
Eller va ?

Sofie sa...

Å vilken tur att ni är rustade för snart drar vi igång:) alla tjocka morsor å gravidmorsor!:)

Mattimon sa...

haha asså kolla den här;
http://www.hm.com/se/product/91882?article=91882-A

Cattis sa...

Vi hade parvel overall från Åhlens i vintras. Den fungerade bra. Mitt tips är att inte satsa på dessa super overaller(läs as dyra)detta år eftersom dom är så små och inte hänger i snön längre stunder.
Dåremot kan man shoppa loss på varma härliga mössor :-)

Familjen Semla sa...

Tack för tipset Cattis :) får kolla in Åhlens!

Anonym sa...

Hej! Jag kan också varmt rekomendera Parvel. Min dotter hade en sådan overall vintern då hon var 6 månader. Den är verkligen prisvärd. När de är så små ligger de mest i vagnen när man är ute och det är kallt. När det är extremt kallt (typ -25C som det var vintern 2009) så är man ändå mest inne och då är det synd att ha en svindyr overall på klädhängaren ;) Först när de är större och leker och går mycket själva bör man tänka på att ha riktigt varma skor och overaller som tål vatten och köld.

Lycka till!