torsdag 25 augusti 2011

Nattmonster

I natt vakna Maja 00, 02, 03.30, 05.30 för mat = trött mamma!
Då fick man ha på sin pyjamas på morgonpromisen, mamma ville sova så länge som möjligt.

Konstigt!


Nu har vi kommit hem och fått på oss kläder och lite lunch.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Sånt är så jobbigt! Önskar att jag hade några tips att komma med :( Jag borde ju ha det kan man tycka då min dotter åt med 1.5h mellanrum tills hon var 7 månader! Först när hon blev 8 månader förstod hon att det är bättre att somna kl 20.30 istället för 00.30 ;)

Det är nog förändringarna som är jobbigast. Vi har en vana att vänja oss lätt vid saker. Nu är jag helt död om hon vaknar upp och krånglar EN gång per natt ;)

Jag vill bara säga att det vänder och blir snart som vanligt igen, men under tiden är det väldigt jobbigt. Sömnbrist tar liksom inte fram ens bästa sidor direkt, eller hur?

Anonym sa...

Glömde säga att det var 1.5h mellanrum DYGNET RUNT!

Em sa...

Va himla mysigt ändå att få behålla pyjamasen på morgonpromenaden, bra att verkligen gå din egen väg, sånt gillas!

Anonym sa...

Vilken storlek använder Maja nu?!
Undrar en snart nybliven mamma!

Familjen Semla sa...

Anonym: PUH 1,5 h dygnet runt, då kanske jag har det helt okej ändå ;) men de är verkligen som du säger, man vänjer sig snabbt. Skönt att höra att det kommer vända i alla fall! :)

Em: Ja ibland blir det som det blir ;) tack!

Anonym: Maja har storlek 62 nu, men använder även en del i storlek 68, och pyjamas i 74. det är lite olika beroende på vart kläderna är köpta och vilken modell. HMs kläder tycker jag oftast är lite mindre, Cubus lite större. Jag tycker oftast kläderna kryper när man har tvättat dom. Lycka till och STORT grattis till kommande mirakel!