torsdag 20 oktober 2011

Bloggar ni?

Hej fina!
Ni vet ju en hel del om mig och min familj. Jag skulle så gärna vilja veta mer om er. Bloggar ni? Vart bor ni? Hur gamla är ni? Har ni barn? Vad jobbar ni med? Pluggar ni? Intressen? Mål och drömmar?

Skulle vara så roligt att få en kort inblick i era liv! PUSS

Ett blivande bolltroll har vi här!



19 kommentarer:

Cecilia sa...

Tänkte svara lite på dina frågor:)
Jag bor i Sjöstaden med min kille, pluggar till lärare men har inte så mycket motivation just nu men kämpar på!
Jag blir 23 på lördag:)

Har inga barn, men det kommer nog snart, längtar tills den dagen.

Var på ett förkrök för många år sedan och då var din kille där och Sävan och Timmy och några till. Så känner till det gänget även fast jag inte känner dem.
Sedan så har min killes polare en resturang, Banken och han känner några i det gänget också. Haha Världen är bra liten:)

Ha det bra!

Anonym sa...

Tjej på 25 år, bor i en småstad i västra götaland, jobbar på socialförvaltning, har inga barn och ingen blogg heller dessvärre :) har såklart tankar om att skaffa barn i framtiden men inte just nu, varken jag eller min sambo är "där" ännu! läser er blogg varje dag, ni är riktiga glädjespridare måste jag säga!

eliottmedfamilj.blogspot.se sa...

Hanna, 27 år. Bor i Åkersberga med sambo, hund, en son på 10 månader och en liten flicka i magen som kommer om 4 månader! Jobbar med ekonomi på ett filmbolag, men är och kommer vara mammaledig ett bra tag till.

Hittade till er blogg genom min syster som gått i skola med Niklas (vi kommer från Ekerö). Jag var då gravid med min lilla kille och ni väntade Ebba så hon tyckte det kunde vara kul för mig att läsa en gravidblogg.
Har själv en blogg, www.eliottmedfamilj.blogspot.com

Kram på er alla!

Jessica sa...

Jessica 22 år, bor i lilla skärgårdsstaden Trosa tillsammans med min sambo och våran lilla dotter som är 14 månader nu :) jag är fortfarande mammaledig men ska om några månader börja jobba igen! Jag är utbildad frisör så jag hyr in mig på en salong här i Trosa. Ska börja med att jobba lite halvtid första månaderna så att lilltjejen får en liten mjukststart på dagis :)
Ett mål som jag har är att i framtiden vidareutbilda mig inom frisöryrket men med mera inriktning på färg, jobba mera som färgtekniker. Men det känns ganska långt bort för just nu vill jag bara njuta ordentligt av min dotters första fantastiska år! :) småbarnstiden kommer aldrig tillbaka men jobba ska du göra resten av livet :)
Hittade bloggen genom en kompis och fastnade direkt! Ni är så härliga familjen semla! :)
Och lilla Ebba är ju bara för söt! :)
Ta hand om er!
Kram Jessica

Mathilda Lundberg sa...

Hejsan! Läser er blogg varje dag och älskar den:)
Jag är 20 år gammal och bor i halmstad med min sambo Jesper 25 år och våran Melker på 7månader. Jag och Jesper har varit tillsammans i 7 år i december. Vi fick våran lilla Melker i vecka 32 och då vägde han 2060 gram och var 42 lång så vi fick ligga kvar på neonatalavdelnigen för förtidigt födda i två veckor. Allt har gått jätte bra. Han hämtade sig snabbt och är helt frisk och go. Han är bara lite mindre än andra 7 månaders bebisar. Han väger nu 6615 och är 63 lång. Och han är verkligen vårdat charmtroll. Det bästa som hänt i våra liv. Man visste inte att man fattades något innan man fick honom för när han föddes så var det sån lycka och tom rummet i hjärtat blev fyllt. Ja ni vet säkert vad jag menar. Jag är utbildad frisör och min sambo Jesper är säljare. Förra veckan började jag jobba på kicks 50% så ska pappa Jesper va hemma med Melker när jag jobbar i när jag är ledig ska pappa jeppe jobba. Har funderat på att skaffa en blogg o skriva om hela upplevelsen med att få en för tidigt född bebis och om våra vardag. Ni verkar hade så mysigt, ni har så många underbara vänner som har barn i Majas ålder. Själv har jag inte en ända kompis som har barn o det är lite trist:( ingen att dela alla saker om bebis. Men har ju eran blogg. Men saknar att du skriver vad sötaste Maja väger och hur lång hon är, det hade varit intressant i veta. Ni är bäst<3

Kramar mathilda och Melker

Sandra sa...

www.noni.bloggplatsen.se

Mitt liv är inte hälften så fantastiskt som ert men here you have it!!

Ta hand om er fina!!

N

Lovisa sa...

Hej!
Jag heter Lovisa, är 24 år, gift och bor i Örebro. Jag är mammaledig med min fantastiska lilla dotter på snart 3 månader, hon är det finaste jag har!
Jag är utbildad byggingenjör och är fast anställd på Örebro kommun.

Kram!

Stili sa...

Hej Familjen Semla!
Jag heter Malin Christina Krusmynta Efraiemsdottir Yoyo.

Jag lever med min hund Arro och min häst Janne. Eller hästen bor ju iof inte hemma hos mig men det gör hunden.
Jag jobbar 9-18 varje dag. Jag sitter i bilkö från 07.45 till ca 08.30. Sen sitter jag i bilkö från 18.30-19.00 också. Jag tycker inte att det är så kul. Men jag är glad att min bil har en bränsledriven motorvärmare som startar i lagom tid innan jag ska åka. Så nu på vintern får alla skrapa rutorna på sina bilar, men jag slipper! Det är sånna små saker i vardagen jag uppskattar och värderar högt. Det borde alla göra!

Om jag ska skaffa barn så vill jag vara lika snygg MILF som du Frida. Och min man ska ha kostym precis som Nitch.


Puss.

Anonym sa...

hej!

Jag är en 22 årig tjej bosatt i stockholm, tyvärr ingen blogg. läser er blogg varje dag, det är den bästa jag vet! Man har verkligen varit med om både tårar och skatt genom er så fantastiska blogg, den är verkligen emotionell och man påverkas så otroligt av allt, fint! jag har inga barn men har inspirierats så otroligt av er!

Ida sa...

Jag är 20 år, jobbar som ekonomiassistent på ett produktionsbolag, har inga barn och bor i Skälby. Ida är mitt namn och är ju Fias kusin så jag får höra (och frågar en hel del) om Maja ofta! Alla i min familj tycker att hon är världens sötaste.

Läser varje dag, både hemma och på jobbet! Ni e söta!!

//Ida

Anonym sa...

Hej jag är 23 år och har en dotter som är jämn gammal med Maja. Er blogg är bäst! <3 Har tyvärr ingen blogg.

Sofie sa...

Jag följer Er blogg men är jätte dålig på att lämna kommentarer, tyvärr. Jag är 23 och bor i Uppsala med min fästman (säger man väl då man är förlovade?! :), vi har en dotter på 3 månader som heter Ebba. När jag inte är mammaledig jobbar jag ute på Arlanda.
Jag har precis börjat blogga, så du får gärna kolla in min blogg.

Jag är mycket imponerad av Er familj och kommer fortsätta följa Er blogg. Maja är dunder söt!

Caroline sa...

Sökte på namnet Ebba på Google eftersom jag ville veta namnbetydelsen och din blogg kom upp! Detta var nog i mars och för 2 månader sen kom vår Ebba ut alldeles för tidigt men frisk och kry. Din blogg hjälper verkligen genom alla vaknätter och jag har nog läst igenom varje inlägg som finns haha! Caroline heter jag bor i Gbg 25 år gammal och här kan du följa vår lilla familj :)www. bananhammock.devote.se
Kram till er

Malin.n sa...

Malin 21 år och bor i skälby med min sambo, har en son som är född på samma dag som Maja och heter Leon :)

Mamma i stan sa...

Jag råkade sladda in på er blogg efter det att någon annan länkat till er blogg för cirka lite drygt ett år sedan, precis efter Ebba blivit ängel. Det var så gripande och vackert, och ni spred sån kärlek att jag stannade kvar. Så jag seglar in en gång om dagen eller varannan och kollar hur ni har det = )Själv är jag 37 år, mamma till en fantastisk liten Hedda som är 7 månader. Bor tillsammans med min man i Stockholm, jobbar som sälj- och marknadskoordinator på en agentur som är specialiserade på medicinsk hudvård. Ja jag bloggar själv, startade Mamma i stan i slutet av augusti, där tipsar jag om alla tänkbara barn, mamma, gravida och pappasaker, tips, gratissaker, erbjudande, events, pyssel, tankar och sånt där. Titta gärna in om du har lust.
Ha det fint!

Anonym sa...

Hej!
Nathalie heter jag och är också från ekerö.
Har två tjejer, en som är fyra och n som är ett. Har följt eran blogg sen början av din graviditet med Ebba.
Älskar verkligen eran blogg och kommer följa den så länge ni har kvar den.

Jag har bloggat och har en blogg som ja är fruktansvärt dålig på att uppdatera. enwiking.blogg.se

Jessica sa...

Hej!
Hittade din mysiga blogg länkad hos en vän.
Jag brukar kika in lite då och då, jätte härligt och öppenhjärtat du skriver om allt.
Jag heter Jessica och är 30år, bor i uppsala med min fina familj.
Kika in om du vill
Ha det bäst
Tack för en toppen blogg

Emma sa...

Hej fru Semla.

Jag är 27 år och bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två småkillar. En trotsig, underbar, rolig och envis 7 åring som jag har varannan vecka och en mindre sort på snart 9 månader som har ungefär samma egenskaper som storebror:)

Just nu njuter jag av att vara mammaledig då jag annars har ett rätt stressigt jobb som säljare.

Drömmer om ett hus på landet och att mina nära och kära får vara friska

Hittade din blogg via en länkning från en väns blogg(hon bor också här i stan) och tycker den är supermysig.

Kika gärna in på min blogg:
http://www.falkisens.blogspot.com/

Ha en fin kväll!

Varma hälsningar Emma

Tobbe sa...

Hej
Ja jag bor i Borlänge med min fru och vår son och nu ska vi ha en till liten under 2012. Jag jobbar som konsult/säljare och är mycket ute och åker så det blir en del tid ibland till bloggen. Annars gillar jag motorsport och bilar.

http://tutapa.blogg.se