onsdag 5 oktober 2011

Härliga dag!

Vi gav oss ut i det härliga höstvädret för att träffa Nathy på fika.















Mysigt!

6 kommentarer:

Hanna sa...

Snygg du är! Man kan knappt tro att du varit gravid i nästan 2 år (eller 1,5 kanske, matte är inte min starka sida) :) har du lyckats bli av med alla gravidkilon eller har du något kvar? Man vill ju iofs alltid gå ner lite mer men du förstår vad jag menar :)
Kram

Camilla sa...

Hej.
Jag såg nyss att det kommer gå ett program på 3an idag (onsdag) som heter "Sanning & konsekvens". Tänkte på Er på en gång. Vet inte om ni kanske tycker det är intressant eller jobbigt, men programmet handlar om barn som dör tidigt i magen eller något liknande. Vill verkligen inte vara elak eller oförskämd när jag skriver detta. Ville bara meddela er om det om ni tycker det är intressant. Tror det var forskare med osv. Ha en trevlig kväll. :)

Anonym sa...

Oh vilken underbar jacka lillan har. Vart har ni köpt den?

Anonym sa...

Va söt tjej!

Stili sa...

Höörrru du MILFen aka Frida!

Nu får du ta och uppdatera din viktnedgång/träning och allt det där. Inte för att vi ska se att du går ner utan snarar för att vi ska kunna se att du inte går ner fööööör mycket och tynar bort! Herre gud va snygg och smal du blivit! Eller snygg haru ju alltid varit men du va lite rundare där ett tag... ja du vet! :P

Familjen Semla sa...

Hanna: tack snälla va gullig du är!! :) jag har lagt upp ett inlägg nu om "kroppen".

Camilla: tack gulle för tipset! Vi missade tyvärr det igår men jag ska garanterat kolla på TV3 play när jag får tid över :)

Anonym: visst är den urgullig :) vi fick den av min kompis Fiffi när vi väntade Ebba. Så den är köpt på Cubus för två år sedan. Finns nog inte kvar tyvärr :/

Anonym: Tack och bock från Maja :)

Stili: Lugn nu :p tro mig jag har en deeel kvar att ta av, du behöver inte oroa dig! Men däremot så kanske jag borde vara lite orolig över dig som löptränar mitt i natten (och mörkret ;) hihi)