måndag 3 oktober 2011

Sovrutiner dagtid

Jag tycker det blir svårare och svårare att få Maja att somna på dagarna. När vi är hemma så är det lättare, hon älskar sin säng. Men är vi på vift kan hon inte riktigt koppla av. Man jan ju faktiskt missa något, så det blir mest powernaps. Hur sov/sover era små runt 5-6 månader?



Puss finisar

17 kommentarer:

Anonym sa...

Tänker ni aldrig på Ebba längre??

Nitch sa...

Vafan tror du?

Rob sa...

Så jävla respektlös och dum fråga! Tänk ett steg till innan du skriver! Robin

Hanna sa...

Jag är så trött på dina elaka kommentarer, hur hjärtlös kan man va? Förstår du inte hur mycket de sårar? Vill inte
se min syster gråta så fort du skriver som du gör. Vet inte vad ditt problem är men de är inte första gången du skriver. Om du är ute för att såra folk så måste du må riktigt dåligt själv. Som sagt de är inte första gången du skriver, nu är de dags att du slutar läsa bloggen och skriva elaka kommentarer.

Syster

Mathilda lundberg sa...

Du som är så feg och skriver anonymt hur dum i huvudet får man lov att vara? Du kan ju fan inte ha många hjärnceller, kom fram ditt fega as och stå för vem du är? Eller e du så feg? Du måste vara en väldigt misslyckad människa. Det märks. Jävla idiot...

Min lilla Melker har också svårt för att sova på dagarna, tror det är för att han vill inte missa något. Och han blir så övertrött. Så jag får gå o vila mig med honom ett litet tag på dagen så funkar det. Men det är inga långa sovstunder. Men det kan va för att melker sover länge på natten, han lägger sig vid elva på kvällen o vill äta vid nio tiden. Frida vill bara säga till er att ni har en så fin familj. Jag förstår om du blir ledsen när någon inkompitent idiot (ursäkta orden) skrivet så, men försök att inte bry dig. Det är en misslyckad människa helt enkelt. Ni vet ju bäst eller hur:) ni är så fina och jag älskar er blogg, tycket om er. Ni är starka<3

Stora kramar mathilda Lundberg och melker

Anonym sa...

Niklas,ta reda på ip numret till idioten som skrev först. Sköt om er kram Pia

Anonym sa...

Hejsan! Har följt eran mysiga blogg ett tag nu...fick själv en dotter 19 maj;) Ester har aldrig varit "duktig" på att sova. Vissa dagar sover hon sämre o vissa bättre, vi får se till att hon sover helt enkelt annars står inga ut;) inkl. henne själv!!! Sen blir de ju äldre...o säkert så tycker de själva att de inte har TID att sova, händer ju så mycket hela tiden. Du måste verkligen inte svara...men vart har du köpt eran ursöta mobil?? Vår sluta fungera efter ett slitigt användande,det var så vi fick henne att somna;)

Tänker inte kommentera inlägget längst upp...tyvärr så är det nog reaktionen "den" är ute efter.

Ha det bäst! Häls Emma

Anonym sa...

Jag håller med de innan mig. Vissa har upperbarligen problem och det är inte värt att lägga min tid och energi på en sån person.

Ni är bäst!!!

Nu angående ditt inlägg: min dotter hade samma problem (läs: fortfarande efter 2 års ålder) och tyvärr kan jag inte komma med mer råd än att säga att det enda som fungerade var att just få henne att sova hemma. Så jag började med att skapa förmiddags/eftermiddagsaktiviteter så att hon kunde somna efter lunchen hemma i sin säng. Sen kan man ju inte alltid planera sina dagar på det sättet ;) så då fick jag försöka få henne att somna i sin vagn. Men det tog tid. Ibland fick jag gå runt i uppemot en timme innan hon kom till ro och somnade!! Men det berodde enbart på att hon (precis som du skriver) inte ville missa något. Så efter en timme tröttande hon på att vänta på att "något" kunde hända och somnade då ;)


Stor kram till er!

Linis sa...

Massa kärlek bara <3<3<3

Idioter finns det tyvärr gott om.

sofie sa...

Frida lås bloggen så slipper ni sånna jävla idioter som kommenterar!! Tycker synd om er som måste ta sån skit men tycker ännu mer synd om den stackars människa som kan fråga något sådant!?

Angelica sa...

Lås alla fall kommentarer så du måste godkänna innan dom läggs upp, idioter finns tyvärr allt för många av. Ninja har oxå svårt att sova då vi inte är hemma men jag annars så hon somnar då sedan lägger jag ner henne och obland tar det 5 min o ibland 1 Tim innan hon vaknar.
Ammar du fort eller ersättning? Jag vet med neo som fick ersättning kunde man söva med flaskan i vagnen eller sängen.

Hanna sa...

<3 synd att folk måste vara så jävla dumma i huvudet! Förstår att det måste vara jobbigt att bortse från en dum kommentar men det finns många som följt er länge, som tycker om det ni skriver och hejjar på er!

Anonym sa...

Hej jag känner inte dig Frida men följer er blogg dagligen. Starkare och positivare människa får man leta efter! Du ger sån inspiration. Du och din familj är värda all respekt och kärlek i denna värld! Massa kärlek och tack för er fina blogg <3

Camilla sa...

Jag känner inte heller Er men går in på Er blogg flera gånger om dagen för att se om Ni uppdaterat. :)

Ni är bäst!

Anonym sa...

Det är svårt, det där med rutiner. Tar längre tid än alla säger. För alla jag känner har samma funderingar!

Ibland är vi iväg, för man kan ju inte stänga in sig. Barnen måste få se världen också. Då blir det lite mindre sömn kanske. Sen resonerar jag att man tar någon lugn dag emellanåt för att hämta andan :)

Ansluter mig till den peppande skaran! Ni är fantastiska. Jag hoppas bloggen förblir öppen! Vad ska jag annars läsa?
Ser fram emot ditt inredningsprojekt i nya lyan. Var så kul att se R7 växa fram!

Kram från Cissi, mamma till en 15-månaders (som äntligen sover tillräckligt)

Familjen Semla sa...

Tack för all peppning! :)

Skönt att höra att vi inte är ensamma med att få en liten nyfiken att sova på dagarna. Ja det tar nog lite tid att få in sovrutinerna, i början sov dom ju mest hela tiden :) jag ammar fortfarande, så när hon blir sådär övertrött brukar jag amma för att lugna henne lite och då somnar hon nästa alltid. Men jag vill inte göra det till en vana heller så jag försöker undvika de :)

Mobilen är från jabadabadoo sen har jag hängt en speldosa från harmony över :)

KRAMAR

Anonym sa...

Ha ha Frida du kanske skulle börja tillverka egna mobiler;) nu ser ju jag inte hela på fotot men jag blev så där kär i mobilen du/ni vet så där tokig man kan bli när man hittar något man bara måste ha!!! Eller jag kanske är ensam om detta? ;) Tack så mycket för en härlig blogg o att jag får följa världens sötaste Maja;) Hälsa. Emma o Ester