tisdag 6 mars 2012

Ytterkläder

Nu behöver jag lite tips från er erfarna mammor igen. Nu när det börjar bli varmare ute så tänkte jag att vi ska hänga mer utomhus med Maja. Och jag har redan märkt att hon inte vill sitta i vagnen utan ner på marken och leka, såklart! Även om det kanske inte regnar så kommer det ju vara fuktigt ett tag till.

Så vad hade ni köpt för ytterkläder? Skal? Galon? Vantar? Och vad för skor? Berätta, hur tänker ni?

6 kommentarer:

Mattimon sa...

Typ hunter stövlar och pälsjacka borde ju funka?

Cattis sa...

Vi hade skal från PoP förra våren. Fungerade mycket bra, det andas mer än galon men visst läcker det om man ska sitta i en vattenpöl. Det kanske dock inte är aktuellt för en sån liten böna. Det är smidigt då man kan styra vad man ska ha under på ett bra sätt beroende på temperatur.
På fötterna hade vi dels gummistövlar vilket var mycket klumpigt och väldigt opoppis när man precis börjat gå. Sen köpte vi ett par lära gå skor på vincent som vi använde så fort det gick. Mycket bra skor! Smidiga och gjorda för barn som lär sig gå både i funktion och anatomiskt.

Moster Ida sa...

Skaloverall? Nu när det är kallt kan man ju ha fleecebyxor/jacka under så att det värmer. Behöver ju inte va PoP, vi hade en från Kappahl för något år sedan som var toppen(och billigare)! Gummistövlar är ju lite klumpigt för så små, svårt när hon inte går ännu heller, så skor vet jag faktiskt inte riktigt... Åk till barnskospecialisten som ligger på St Eriksgatan, de kommer veta hur ni ska göra, dessutom kan de hitta skor som passar just Majas små gullefötter!
Kramar och skickar ett grattis på namnsdagen till er lilla ängel

Anonym sa...

Vi har mjukgalon med flees inuti. Ett jättebra märke är abeco. Vi hittade våran sons sånt ställ, jacka & byxa, på Coop :) ibland har dom bra märken även där. Finns i blå, rosa å ngn grönaktig. Jättebra är dom. Verkligen!!! :)
Precis lagom varma till tidig vår å höst. & tål ändå blött! Kan varmt rekommendera! Kostar mellan 300-500 kr! Sjukt bra pris för så bra kvalité!
Finns även som galonvantar med lite fodring i. Även set såg jag i märket abeco på Coop. Dom är tunna men
lagom varma. Lätt att greppa saker för dom små när man
är ute.
Tycker det är bra att ha även om man köper skaloverall!
Ett måste i barnens garderob! :)
Lycka till!
Kram Sandra
Lycka till!
Tror

Anonym sa...

Farida, galonoverall...perfa ju :) puss/Jessica

Familjen Semla sa...

Tack för hjälpen! Det blev ett galonställ till att börja med. Får se om vi blir nöjda med det eller om vi måste komplettera :) KRAM