lördag 8 september 2012

Emmaljunga city cross

Vilken vagn hörrni!! Vi är mer än nöjda, så skönt att slippa buggan och få en riktig vagn. Ingen skålad sittdel, inga små svängbara leksakshjul och framförallt inte en vagn som är helt stum. Rejäl och ordentlig vintervagn! Skulle dock aldrig åka till någon galleria med den, tur att vi har chiccon till det ;)

Framförallt så sitter Maja så mycket bättre i den!



5 kommentarer:

Cattis sa...

Haha, vi hade samma upplevelse när vi bytte. Vi har en scooter i samma färg.

Sofie sa...

Har jag inte sagt de LÄNGE? Va? Va? Va?:)

Anonym sa...

Har ni några planer på att Maja ska få syskon någongång eller räcker det med fina Maja?

Anonym sa...

Ska ni sälja er gamla vagn? Vad tycker ni om den så här i efterhand? Skulle nu kunna köpa en sån igen?

Familjen Semla sa...

Cattis: Haha en helt ny värld! Vi valde mellan city crossen och scootern :)

Loppan: Du har alltid rätt! :)

Anonym1: Absolut vill vi ha syskon till Maja! :) när vet vi inte, inte än på ett tag. Vi njuter av vår lilla tjej sålänge!:)

Anonym2: vi har inte bestämt oss än, kommer nog ha kvar den ett tag till. Jag älskade liggdelen, Maja sov som en stock och vi använde den som resesäng under hela förra sommaren. Gillar inte sittdelen lika mycket, funkar när hon är vaken men inte så skön att sova i. Den är lätt och smidig, och toppen under vår och sommar. Absolut ingen skogsvagn eller vintervagn. Vi hade vinterhjul men då går det knappt att styra den för att den är så stum när man trycker ner handtaget. Använde dom kanske 3 gånger, värdelösa!

Jag skulle nog inte köpa den till nästa barn. Första barnet är man kanske lite mer noggrann med saker som egentligen är helt oviktiga. Men det är ju det som är helt underbart att vara gravid med första, man vet ingenting och vill ha det bästa, snyggaste och trendigaste :) idag hade jag nog valt typ en emmaljunga.