måndag 3 september 2012

Vår lilla gräshoppa.

Maja tyckte det var toppen på Trollsländan. Hon går på avdelningen gräshoppan. Bättre än blåmesarna men sämre än fjärilarna ;) Majas pedagoger heter Anna, Ulla och Greta och dom verkar hur mysiga och bra som helst. Känns tryggt i mammahjärtat! Maja for iväg direkt när vi kom dit och kollade in allt roligt på gården. Vid samlingen som ägde rum vid stockarna sjöngs det och åt mellis. Helt otroligt att alla 12 barnen (som alla var i Majas ålder) satt helt stilla på sina sittunderlag, vilken ordning! Damen älskar ju sångstunder, så hon ställde sig oblygt upp och dansade lite. Måste ha ärvt oblygheten från pappa! Annars har Trollsländan 600 kvm superfin lokal, men dom hade inte riktigt kommit i ordning än. Förskolan öppnade ju i augusti så det tar väl ett tag innan saker och ting kommer på plats. Dom har ett eget kök och en kock som lagar bra mat, känns så skönt att dom få rejäl och varierad kost. Vi tror att det här kommer bli toppen, nu hoppas vi att Maja gillar det och kommer trivas bra!

Redo i ur och skur!


Nikki var och handlade, sittunderlag, matlåda och vatttenflaska. Självklart i rosa, synd att han glömde att Majas ytterkläder är röda :) Men hur gulligt är det inte att hon ska sitta på sitt underlag och äta sin mellis med dom andra kompisarna?! Orkar inte.


Nu ser jag fram emot morgondagens rapport från Nikki. Kommer han få henne att sova i vagnen som hon hatar allra mest? Spännande! :) Natti

2 kommentarer:

Fiffi sa...

ÅÅÅhh va roligt att hon trivs!!! :D Guuuud va mysigt med mellis å allt! <3

Stili sa...

asså Frollan5, hur söt är du inte!? Helt överväldigad över sittunderlag, lekparkar ocg regnbyxor. Hemskt söt.