torsdag 14 mars 2013

Tack.

Tack för alla tips, erfarenheter och åsikter angående dubbelvagn! Det blir väl till att åka och känna och klämma på alla dubbelvagnar. Positivt överraskad att urban jungle var lika bred som en singelvagn! En fråga kan man vända UL sittdel både framåt och bakåt? Vill inte att den lilla bebisen ska åka framåt från ca 6 månader.
Så svårt att veta hur dagarna kommer se ut och vad man är i behov av! Tack igen för en liten hjälp på traven :)

2 kommentarer:

Mathilda lundberg sa...

Hej igen. Det är nog bäst ni åker och testar, den urban som är 63 cm bredd får våran Melker mindre plats i än donkyen så den är tyvärr mindre, tyckte vi allafall:(
Kram mathilda och melker

eliottmedfamilj.blogspot.se sa...

Det är bara UL Duet som är 63cm, UL Duo (vanliga dubbelvagnen) är 74cm som är Stockholmsmåttet. Den går inte att vända, men ett tips kan ju vara att antingen ha liggdelen lite längre (typ 8mån) eller använda en singelvagn med ståbräda ibland om du ska ut själv med bebisen och när barnen åker tillsammans så använder man UL. Smilla var ca 8 mån när vi bytte till UL duet och då hade hon ju sällskap av brorsan som hon alltid kunde se, så hon satt inte helt själv framåt. Sen finns det ju ett plastfönster i suffletten så man hela tiden ser barnen.