torsdag 7 mars 2013

Tröttheten

Kommer den gå över? Igår somnade jag 18.30 när jag och Maja låg och läste saga i sängen. Sen var det omöjligt att få liv i mig. Duktig pappa som nattade och åkte och handlade. Kan inte minnas att jag var såhär trött när jag väntade Maja. Jag behöver alla tips jag kan få, just nu har jag inget liv förutom jobbet....

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tyvärr har jag inget tips. Jag var själv helt slut tills jag kom in i typ vecka 16 och sedan lättade det lite tills jag kom in i vecka 23. Från vecka 30 blev det lättare igen. Vid flera tillfällen somnade jag på jobbet mitt i skrivande och vaknade när jag slog huvudet i tangentbordet ;) Det är fortfarande ett internskämt på jobbet kan jag lova.

Har du järnbrist? Det kan man också bli trött av. Annars så vet jag att jag tvingade mig själv till att hålla mig vaken eftersom jag inte märkte någon skillnad i pigghet när jag sov mer. Jag kunde sova hur mycket som helst utan att bli piggare. Tyvärr inga handfasta tips utan bara lite egen erfarenhet.

Anonym sa...

Har du kollat ditt järn? Annars be dom kolla sköldkörteln, mina värden var i botten, var super trött första tio veckorna innan det upptäcktes, ville sova hela tiden bara. Fick sen medicin och blev mitt normala pigga jag. /Madde, Ullis syster

Anonym sa...

Jag hade det precis som dig fram till v. 20-23 någon gång.
Jag somnade vid varje nattningen. Och narrade sambon så hann jag somna på soffan innan han kom tillbaka igen. Mån vid v. 20-23 någon gång vände det och livet blev lite piggare men sen vid v,32 kom tröttheten tillbaka som en fet käftsmäll.. Men denna gång gjorde det ont i hela kroppen. Järnvärderna och lite andra värden har legat lågt men idag stabila, men ändå är jag trött (v.36 i helgen).
Kämpa på!!

Kram Filippas mamma Veronica

Anonym sa...

Nattade inte narrade ;)

Familjen Semla sa...

Gulliga ni som delar med er! Jag ska börja äta järntabletter och se om det blir bättre. Tack tack! Kramar