onsdag 13 januari 2010

Sigge <3

Jag vill bara börja med att tacka för alla gratulationer, lyckoönskningar och för glädjen ni har visat inför familjen semlas nyförvärv. Det betyder mycket för oss!

Ja som sagt är vi gravida i vecka 13, jag har mått oerhört bra i alla veckor även om hormornerna har lett till några goda skratt lite då och då :)
Vi har valt att kalla bebisen i magen för Sigge, Kangas tyckte nämligen att vi skulle döpa bebisen till de då hennes hund först hette så, för att senare bli en Milou (eller Mille Y.... ) så för att hon inte skulle bli grinig så gick vi me på att i alla fall kalla bebisen de innan den är född.

Det ska bli en oerhört spännande resa och vi ser verkligen fram emot att få hem Sigge. Jag har redan börjat öva på att bli mamma, idag hade vi ett hockeyevent och som den blivande hockeymorsan man är så snörades de grillor, tejpades benskydd, skruvades om hjälmar och visades vart alla skydden skulle sitta. Lika bra att börja redan nu så man kan styla lite bland de andra hockemorsorna :)

Sov gott alla goa!
Många kramar Frippi

1 kommentar:

Anonym sa...

Moster Ida här... Äntligen har jag lite läsning igen, kul! Så glad för er skull, finns inget bättre än att ha ett litet barn i sitt liv! Ni får komma hit å öva på vår bebis, kan behöva vila litegrann, han e sjövild för tillfället, fick första bulan idag, grät floder... Kram från oss och lova att ni fortsätter skriva!??