måndag 21 juni 2010

Tack!

Idag var det begravning. Det har vart en tung dag men samtidigt en fin dag. Begravningen var så fin och det känns bra att vi fick ett sånt vackert farväl av vår lilla tjej. Tack alla ni för att ni kom och tog farväl och stöttade oss och tack alla ni som var med oss i tankarna. Det värmer i hjärtat!

Efter begravningen fick vi en gåva utav er. Det var den finaste gåvan vi någonsin har fått. Ni har samlat ihop en massa pengar för att vi ska kunna åka på vår drömresa. Många av er har nämt att ni saknar ord för hur ledsna ni är för vår skull. Vi saknar ord för hur otroligt tacksamma vi är!! Det är helt fantastiskt hur många fina människor vi har i vår närhet, hur många som stöttar och tänker på oss. Vad skulle vi göra utan er? Ni är helt underbara

En ängel är Guds budbärare och Ebba är en kärleksängel, hennes syfte är att sprida kärlek.

Ebba du har verkligen lyckats med ditt syfte och mamma och pappa är så stolta över dig!

6 kommentarer:

Linda sa...

Känslan av att sakna någon man egentligen aldrig träffat är så konstig, men det känns som om jag saknar Ebba. Att sprida kärlek har hon verkligen lyckats med och hon kan stolt se ner på sina underbara änglaföräldrar här på jorden.

Denice Fossli sa...

Det var verkligen jätte fint! Ni är så värda det här! 

Issa sa...

Det har varit en sån otroligt vacker dag med mycket känslor, sorg och kärlek!! Ni och vi kunde inte fått ett bättre avsked av lilla Ebbisen, vår fina lilla ängel!!

Ni är helt underbara och ni är så värda detta.. Ta denna semester och njut, unna er lite avkoppling och ta hand om varandra.. Det som ni gör bäst.. Ni är så fina ihop och jag är så stolt över er!! Ni är guld värda!!

Älskade vänner <3

Kronk sa...

Har tänkt på er inför begravningen.... gud va skönt att det vart en vacker begravning. Men det kunde ju inte bli något annat med fina lilla Ebba! Massa pussar och kärlek till er från Nyc...

Kim - 17 år och gravid sa...

Hoppas att ni fick en vacker dag med många fina minnen!
Kram på er!

Jenny sa...

Ni är värda all tid tillsammans och hoppas ni får en underbar resa, det är ni värda!! Ebba kommer alltid finnas men i våra hjärtan och tankar!
puss fina Frida kram Jenny