onsdag 4 april 2012

Bort med lilla My

Nej hörrni nu får det vara slut med lilla My som Niklas kallar min "dag 2 frisyr". Jag tvättar mitt hår nästan varje dag och har alltid gjort det. Om jag inte tvättar det på morgonen så måste jag sätta upp en lilla My. Inte bra att tvätta så ofta jag vet, men klarar inte av flottigt hår! Så nu är det dags för vänja av håret! Var tredje dag borde väl räcka?




Torr shampoo hjälp mig!




5 kommentarer:

Hanna sa...

Jag är likadan! Tvättar varje dag för att jag tycker det ser fettigt ut, men det blir ju bara värre. Vet inte riktigt vad man ska ha för schampoo heller?!
Och torrschampoo är min bästa vän också!
Skrik till om du hittar något mirakelschampoo eller lösning! :)

Linis sa...

Det gäller nog bara att vänja håret, i början blir det säkert fett snabbt och sen blir det nog bättre :) jag tvättar 2-3 ggr i veckan och lite torrschampoo där emellan ibland ;)

Linis sa...

Tycker dock att du är värsta fin i Lilla My :)

Emma Wiklund sa...

Du har hittat det bästa torrschampot så det kommer gå bra ;) Batiste wild är att rekommendera om du inte gillar xxl volume.

Ett tips på schampo och balsam som hjälpt mig med att kunna tvätta mer sällan är goldwell, ingen speciell variant av märket, utan den som passar hårtyp i övrigt. färgat osv. :)

Familjen Semla sa...

Åh tack rara ni för tipsen! Än så länge märker jag ingen skillnad men det kommer nog :) älskar torrshampoot Emma! Kramar