söndag 19 augusti 2012

Checkar in!

Nu checkar vi ut från "Mom's hotel" i Stäket och checkar bokstavligen in på Scandic i Alvik. På obestämd tid...



Inga konstigheter med det, mer än att halva farmor och farfars lägenhet vart fuktskadad av den "lilla" bajsöversvämningen förra helgen och måste rivas. Jorasatteee!

Tips från flytt-Hans: sätt aldrig inflyttningsdatumet tidigare än ni får flytta in i nya hemmet!

Men vi får ju i alla fall hotellfrukost, alltid något.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fy vad jobbigt. Men skönt att höra att ni tar allt som händer som är utom er kontroll med en klackspark ;) Söta Maja kommer ju att bli flyttexperten #1 den dagen hon flyttar hemifrån :)

Anonym sa...

Vattenläcka. Hur gick det till? Måste hela lgh rivas? Se måste vara helt knäckta ju om det är så. Blir det en ny lgh i samma lgh? Vem betalar kalaset (lhgrenovering+hotellkostnader)? Kan ni inte bo hos dina föräldrar? Hoppas att det löser sig. Kram. Ni är en så fin familj!

Familjen Semla sa...

Ja det är bättre att lägga energi på saker man kan påverka har jag hört ;) man får gråta en skvätt och gilla läget sen! Haha ja hon kommer bli en riktig flytt-Maja. Det är så knäppt allt, haha! Men hon anpassar sig toppen så det är otroligt skönt. Kram

Jo grannen renoverade och byggarna hade kastat ner kakel m.m i avloppet. Badrum, kök och halva golvet måste rivas och "torkas". Försäkringsbolaget betalar allt, som tur var så hade vi skrivit oss på adressen 2 dagar innan det hände så vi är inkluderade! Jo vi kan absolut bo hos mina föräldrar, det är lite smidigare för mig att åka till jobbet härifrån och Niklas ville vara pappaledig här. Men om vi märker att Maja inte trivs eller på något sätt drabbas så flyttar vi självklart till stäket. Vi kommer bo där på helgerna :)

Tack snälla för att ni bryr er! Kram <3