måndag 13 augusti 2012

Mys

Det är så mycket känslor just nu så jag gråter eller håller tillbaka tårarna titt som tätt. Så liten Maja har blivit stor och ska börja förskola, jag jobbar, vi bor med världens underbaraste familj. Så mycket nytt men ändå så mycket bra!

Fina familjen!



3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt att du trivs på nya jobbet och att Maja fått förskoleplats så snabbt :) Hur långa dagar kommer hon gå? Kommer ni båda jobba heltid?

Skulle vara roligt att höra hur ni tänker för att få ihop livspusslet när Maja börjar på dagis. Jag var inte beredd på hur stressigt det kan vara med lämning och hämtning när vi båda jobbar heltid. Det var då jag insåg vad det innebär att vara småbarnsförälder, att vara stressad och ha dåligt samvete jämtemot jobb och barn. Men man lyckas på något vänster att få ihop det trots allt. Jag vill inte skrämmas men skulle jättegärna vilja höra hur ni tänker för vi (trots 1.5 år på dagis) så är vi väldigt stressade emellan åt. Några tips? :)

Som någon tidigare skrev: skulle vara roligt att höra vilka arbetsuppgifter du har :)

Lycka till med allt!

Familjen Semla sa...

Niklas måste prata med sitt jobb hur han ska jobba. Men till en början blir det förhoppningsvis några timmar om dagen tills han börjar jobba heltid. Vi har ju ingen erfarenhet alls av förskoletiden så det ska bli spännande att se hur vi ska få ihop det! :) båda kommer jobba heltid. Men har möjlighet att styra lite över tiderna och jobba hemifrån på kvällar osv. Kommer nog vara som i alla andra småbarnsfamiljer, superstressigt och konstant dåligt samvete! Men sen har vi många fina människor i vår närhet som är bäst på att hjälpa till och avlasta! :) det blir nog toppen!

Tack snälla :) detsamma!

Moster Ida sa...

Åh, det där stressiga hämtapådagis livet, ja. Men det kommer ni klara utmärkt! Så spännande med ur&skur! Då är det viktigt med bra kläder, tänk på att en del behöver shoppas innan dagisstarten! Kul kul :)(fast inte för plånboken dårå) Hör av er om ni vill ha tips, hjälper gärna till! Kramis