torsdag 9 augusti 2012

Finaste Nathy och Elsa.

Det senaste året har vi haft en helt fantastisk tid hemma med våra små ögonstenar. Det måste vara drömmen att vara mammaledig samtidigt som sin bästa vän. Och framförallt att få följa sin bästa väns bebis, lilla söta Elsa. Jag och Maja är lyckliga över att fått spendera dagar tillsammans med er! Tack!!

Idag spenderade vi vår sista mammalediga dag tillsammans. Det vart bus, gofika och shopping! Precis som vanligt och Gud vad jag kommer sakna det!

Hur ska jag klara mig på dagarna utan dom här två gobitarna?





Nyfödd liten Elsa och världens stoltaste mamma.


Älskar er till månen och tillbaka! <3 br="br">

4 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår att det måste varit underbart att vara mammalediga tillsammans. Börjar ni jobba båda två nu, du och nathy? Är det pappornas tur nu?

nathy sa...

Men älskade älskade du, som jag älskar er<3
Herregud vad jag kommer sakna våra mamma dagar tillsammans .

Anonym sa...

Hej Frida. Jag är lite nyfiken på hur mycket Maja kan prata?

Familjen Semla sa...

Anonym: jag börjar jobba på måndag och Niklas tar över. Nathy börjar 1 okt och Andreas tar över . Så det blir pappornas höst! :)

Nathy: <3

Anonym:
Hon kan inte sätta ihop två ord än. Hon säger på sitt egna sätt till det mesta hon får syn på, hon är duktig på att härma ord och tonlägen. Så det är oftast bara vi som är med Maja mycket som förstår vad hon menar ;) Sen har ju barn ett extremt bra minne och snappar upp ALLT. Så tex. Maja är "mana" :) Hon kanske 10 klockrena ord så som, mamma, pappa, mormor, boll, golfboll, korv m.m