söndag 5 maj 2013

Junibacken

Idag fångade vi dagen och åkte tunnelbanan in till stan för att gå på Junibacken. Pettson och Findus teaterföreställning var läskig. Den där katten var alldeles för stökig för Maja. Hon vågade inte åka sagotåget och vågade inte gå in i dom små husen för att det var för rörigt med så många barn som sprang runt. Det kostade 415kr för oss tre att gå in och 330 kr för två mindre goda ceasarsallader och en liten pannkaka till Maja. Det roligaste på hela utflykten var när tunnelbanan kom, då vart hon alldeles till sig av lycka. Summa summarum, vi skulle ha köpt ett SL månadskort för pengarna och åkt buss runt Stockholm ;)

3 kommentarer:

Stili sa...

När ni har sådär mysiga dagar så blir tom jag nästan sugen på barn o sånt! Men bara nästan.

Anonym sa...

Trist att det kostade mer än vad det smakade!
Ska jag tolka det som att man bör vänta en stund med att besöka junibacken. Att det kanske är mer optimalt då barnet är typ 3-4 år typ?

Vad fanns det mer att göra på junibacken? Det stället är så hypat från alla som är där. Jag undrar, vad är grejen?

/Cecilia

Familjen Semla sa...

Hej Cecilia!
Jag skulle definitivt säga att det ger mer för äldre barn. Det är mycket roligt att titta på, små mysiga hus och så. Men det beror säkert på hur ens barn är, för Maja var det lite för stökigt med massa barn som sprang runt och klättrade. Så hon kommer troligtvis älska att gå runt att titta på allt fint när hon blir lite äldre. Sen har dom flera teaterföreställningar per dag!

Helt klart en turistfälla! :)