fredag 10 maj 2013

V.24

Jag börjar bli stor nu. Lite överallt! Svårt att klä sig smakfullt. Tycker att det är lite bättre med foglossningen, peppar peppar. Jag kämpar på! Inte alltför många arbetsdagar kvar med alla röda dagar och semester, galet.
Lägger till en bild på v.24 med Majsan. Herre!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fina du! Har du några tips på bra och prisvärda mammakläder? Vi planerar att starta bebisverkstad i juli :) Med första hann jag bara köpa en mammatröja innan jag blev ordinerad sängläge i v28 pga kraftiga förvärkar, bevis som tryckte på samt påverkad livmodertapp. Så det blev inget av att ha mammakläder när jag bara fick ligga i soffan/sängen (efter sjukhusvistelsen) fram tills hon föddes tre veckor förtidigt. Så den här gången vill jag lyxa till med riktiga mammakläder :) Tack för en mysig blogg!

Linda sa...

Så snygg!

Stili sa...

Snyggimon!!

Familjen Semla sa...

Tack finisar! :)

Tyvärr har jag inte några tips alls på mammakläder. Jag har bara köpt mammabyxor sen kör jag på vanliga kläder fast jag har gått upp en storlek typ. Tänkte satsa en hel del på klänning nu till sommaren. Annars är lite längre linnen under en räddning i många fall :) lycka till med bebisverkstan och den nya graviditeten! Hoppas du får mår bättre den här gången. Kram