måndag 24 maj 2010

Packa väskan?

Varje midsommar firas på landet i Östhammar, så har det alltid vart. (förutom förra året då vi firade farmor och farfars 50åriga bröllopsdag på mallis)

På midsommarafton är det nästan exakt en månad till beräknat nersläpp! I helgen frågade Linda om jag skulle packa BB väskan till Östhammar. Ska man de? Vad ska man ha med sig?



Hjälp en vilsen gravid liten tjej!!
Puss

4 kommentarer:

Cattish sa...

Jag hade tofflor, egen morgonrock. Det var skönt. Dator var bra oxå, det är en del tid när man bara är.
sen hygienartiklar, fräscha kläder och så. Kan vara skönt och lukta nåt annat än sjukhus.
Sen hade jag godis med mig :-)

Moster Ida sa...

Sköna, mjuka kläder och tofflor att vandra runt i korridorerna med eller gå till badrummet i. Mobilladdare och kamerabatteriladdare. Tandborste å sånt. Frukt, godis, cola. Kläder till bebis att åka hem i. Fundera på om ni vill ha med er schysst musik att lyssna på, då kan ju ett par högtalare till i-poden va bra. Ta med patientbrickan och ditt förlossningsbrev(om du tänkte skriva det?)! Jag tycker absolut att den ska med på midsommar! Man vet aldrig, Isak blev ju ett midsommar barn, kanske lilla tjejen oxå vill!

Jessica sa...

Om du är intresserad så har jag en lista på min blogg på vad jag har packat i min väska. då kan man liksom välja ut vad man själv anser behövs och vad man kan strunta i. På frågan ska man packa en? varför inte? Har du ingen packad å klar så kan man nästan ge sig f*n på att något händer å så står man där utan alla bra å ha saker. ps. patientbrickorna är numera "ute" dock ska man ha ID-kort och mvc journalen med blodgrupp å allt det där Kram

Frippi sa...

Toppen! Tack fina ni :) Jag ska genast kolla listan och jag packar väskan till midsommar :) kramar