tisdag 23 april 2013

I ur och skur

Oavsett väder så är dom ute.Tur att hon har fått så bra och fin jacka och fleece från isbjörn av mormor och morfar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är de blå galonisarna också från isbjörn? Är jackan som ser ut som en vanlig jacka även en regnjacka? Är du nöjd med märket isbjörn? Hur är det märket jämfört med polarn och pyret?

Familjen Semla sa...

Hej! Nej galonisar är från hm tror jag. Jackan är en allround jacka som kan användas till det mesta med rätt plagg under, den ska ersätta all typ av regnkläder så hon behöver inget annat över om det hällregnar. Nu har hon ett vanligt underställ i merinoull och en supermysig fleeceaktig tröja med dragkedja från isbjörn.

Sen har vi en reservjacka att byta till när hon ska sova i vagnen. Även om den håller henne torr så blir den lätt smutsig och det är ju inte så
mysigt att sova i.

Vi har inte hunnit använda jackan förutom idag än så jag kan inte uttala mig ännu. Men vi är väldigt nöjda med hennes vinteroverall från isbjörn som hon har haft ute hela vintern i alla temperaturer. Hon har aldrig någonsin vart varken kall eller blöt, kan varmt rekommendera! Hon hade en polarn och pyret overall med fleecefoder i höstas, vi var väldigt nöjda med den också!