måndag 1 april 2013

Påskdagen

Igår skulle vi åkt med Nathy, andy och Elsa till leklandet. Men stackars lilla Elsa har gått och blivit sjukis. Vi tog med oss Pölan och Daniel och åkte ändå.
Det var premiär för mig och Nikki,  men maja visade tydligt vägen. Snacka om lycklig tjej som börjar sjunga leklandet,  leklandet när vi svängde av motorvägen. Fantastiskt ställe måste jag säga!
När vi hade lekt färdigt åkte vi hem till oss och bjöd Pölan och Daniel på lunch. Sen tillbaka till barkarby igen för att köpa trall till balkongen. Full fart och Maja älskar alla små äventyr!
På vägen hem plockade vi upp Karin. Det vart pizza till middag, Jonas Gardells dokumentär på tvn och lite övernattning på det! Nikki passade på att träffa Daniel på stan för lite drinkar. Så mysigt att få ha karin för sig själv :)
Påsken är verkligen min bästa högtid. Våren är på ingång, inga krav på släktträffar hit och dit, bara få välja själv hur man vill spendera dagen. Underbart med lite ledig tid för vänner! Sen är det lite speciellt att Majas första dagar i livet var under påsken. Så nyfödd och temperaturen låg på 20 grader, minns det som igår!

Inga kommentarer: