söndag 18 augusti 2013

Men duktig!

Min pumpning är värd guld  för lillebror säger den bästa personalen på Neo. Han har inte kräkts något och nu får han bara mat från mig och så lite dropp då.

Men titta vilken duktig kille som fattade direkt hur han skulle göra trots alla slangar och lite knölig position. Och tro mig jag kommer blöda och ha ont även denna gång, vilket otroligt sug! :)




8 kommentarer:

Mormorgitta sa...

Underbart !!!😍

Linda sa...

Heja bästa lillebror <3

Mattimon sa...

Men lilla hjärtat! Va duktig han är<3

Mathilda Lundberg sa...

Hej fina ni:)
Jag vet precis vad det är ni går igenom, min Melker föddes i vecka 32 och fick med ligga på neo. Som tur är så återhämtar dom sig väldigt snabbt och man blir så lycklig när dom kopplar bort någon sladd hit och dit. Och när dom äntligen orkar börja suga lite på bröstet. Meningen var att vi skulle stanna kvar i åtta veckor men våran Melker återhämtade sig så snabbt så vi åkte hem efter 2 1/2 vecka. Jag hoppas att eran fina lillebror återhämtar sig bra och snabbt:) vill önska er all lycka till<3

Kram mathilda och Melker

Sofia och Cazper sa...

Heja heja fina lillebror!!

Fiffi sa...

Men lilla fågelunge, så duktig <3

sessan sa...

Åhh så härligt att allt börjar fungerar . Hejja er !

Anonym sa...

Grattis till er fina lillebror :) Vår dotter kom också 21 dagar förtidigt och var i liknande storlek som er sin (45cm och 2630g). "Tackvare" att jag hade prematura värkar från v29 så hade jag fått en del kortison sprutor för att påskynda utvecklingen av lungorna, så vi behövde inte gå igenom alla känslor som blir när ens älskling ligger uppkopplad. Kämpa på hela familjen!!!