tisdag 20 augusti 2013

Tisdag

Det går framåt för lillebror, han behöver ingen hjälp med syret längre bara lite extra tryck. Han har fått sola idag igen, fortfarande lite gulsot så vi hoppas att det har gett resultat så han slipper det imorgon. Annars har vi våra rutiner efter lillebrors behov, byta blöja, amma, sondmata, närhet, lägga tillbaka i sängen, pumpa, vi äter/vilar och så börjar det om i tre timmars pass.

Det är så roligt att amningen börjar komma igång. Jag är glad att jag har gjort det förut, det är inte det enklaste med alla slangar. Och alla är så imponerade av lillebror som tar ett rejält tag direkt och äter några minuter innan han somnar gott.

Idag har vi haft lunchbesök av vår älskade storasyster Maja. Vi saknar henne så otroligt mycket och kan inte ens tänka på hur underbart det kommer bli att få komma hem. Det känns fortfarande långt borta.

Sen hade vi middagsbesök av farmorn och mormor gitta och morbror Viktor och Cecilia. Alla fick dom se vår fina lillebror ♥

Vi har fått så mycket fina presenter som vi är otroligt tacksamma över att få. När vi kommer hem så tänkte jag att vi skulle visa upp vad vi har fått från alla. TACK!







Inga kommentarer: